DIN FRITID: Eventyrer på heltid

af | feb 10, 2023 | Medieomtale

Redaktøren Tore Afdal fra DIN FRITID, et norsk magasin, kom til Danmark og interviewede mig. Det kom der denne fine atikel ud af i deres fysiske magasin, som jeg lige har modtaget.

Og du kan læse den her online, hvis du forstår norsk 🙂

Og som noget helt ekstra og nyt, kan jeg fortælle, at jeg skal skrive rejseartikler til dem i fremtiden. Det glæder jeg mig så meget til. Det er en fantastisk kombination, at kunne dele tekst og billeder på denne måde til et magasin.

Og der må jeg for en god ordensskyld fortælle, at jeg ikke skriver norsk, men at de oversætter det for mig deroppe 🙂

Kæmpe tak til Tore for at have fundet mig i lille Danmark. Og jeg glæder mig så meget til at opleve Norge sommeren 2024, hvor jeg vil vise Norge med mine øjne og forhåbentlig få en masse skønne billeder.

Rullende eventyrs hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *