Micro eventyr – Jeg var forbi Drypstenshulerne i Nerja

af | jan 17, 2023 | Rejse, Rejsetip, Spanien, YouTube

I dag var jeg på micro eventyr til drypstenshulen i Nerja i Sydspanien. Det regnede i morgen og formiddags, så det var en drøm at kunne trille videre i autocamperne og holde ind her.

Drypstenstenshulerne blev opdaget af 5 unge mænd i 1959. Og er en af sydkystens store atraktioner. Jeg var heldig, der ikke var mange mennesker. Men havde også valgt en mandag her i vinteren.

Jeg var ellevild over, at jeg måtte tage billeder og optage video derinde. Det har jeg aldrig måtte andre steder. Så herunder er en video.

Det koster 15€ at komme ind. Og 2€ at parkere, men da jeg kom var der ingen parkering og. desagde jeg var heldig det var gratis. Men det kna jeg ikke love det er næste gang 😉

Lige en note. Det er varmt derinde, og jeg havde både uldtrøje og dynjakke på. Det kan jeg afsløre var for meget 😉

Jeg havde et par skønne timer derinde og gad vildt godt at høre et klassisk orkester sådan et sted. Jeg har efterfølgende fået af vide af min mor, at jeg har været her som barn. Det er sjovt, for husker godt at vi var et sted, men vidste ikke, det var her 🙂

 Nedenfor kan du se mit lille micro eventyr

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele. Og du får 10% rabat på dit første køb i min webshop.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *