Alt fra vandfald, slot, søer, til Innsbruck city med aftenfotografering af en bro med lang lukketid

af | nov 5, 2019 | Østrig, Rejse, Tyskland

Dette blogindlæg er et godt mix af hvad der er sket siden jeg forlod Slovenien. Og jeg har været en del i Østrig, men faktisk og et par smut oppe i Tyskland igen

Jeg synes, tiden flyver afsted og ville ønske der var 48 timer i døgnet, så jeg kunne nå noget mere. Det her liv i Bumle med naturen og forskellige parkeringspladser omkring mig er så meget mig 🙂

Jeg sover på en del free camps, og så hver 4 dag-agtigt, så tager jeg på campingplads, for at tømme gråvand og toilet og får mig et laaaaaangt dejligt varmt bad. Og så hver 2. gang skal jeg have strøm til Bumle, da solcellerne ikke rækker nok. Jeg har kun 100W, da jeg blev desværre misguidet. Jeg burde have haft 300W. Men skal jeg se postitivt på det, så skal jeg jo alligevel ind på en campingplads, så det går nok.

At det nu er er over 2 måneder siden, jeg kørte hjemmefra, betyder jeg lidt kan kigge tilbage og se hvor meget jeg allerede har oplevet og føler nogle gange, jeg allerede har været afsted i ½ år 🙂
Tiden flyver afsted og jeg keder mig aldrig. Der er altid noget at lave. Om det er en opgave til en kunde, eller jeg skriver et blogindlæg eller Instagram post, redigerer billeder eller er ud og opleve, mens jeg deler en masse med alle jer på min Instagram stories.

Her under er hvad jeg har oplevet den seneste tid

Krimml Vandfald

Vi parkerede et stykke væk, da jeg kører i Bumle, en autocamper. Så skal vi altid holde længst væk, men jeg trøster mig med, at jeg får mere motion end dem personbiler 🙂 Jeg ankom til Krimml, og havde glemt min tegnebog i bilen, så jeg var nødt til at gå tilbage for at hente den, gå tilbage til vandfaldet, betale 4 € for at svede 🙂 Det er som et fitnesscenter lige ude i naturen – du betaler for at svede 🙂 dette er bare langt bedre og smukkere? Det er muligt at se det i “bund”, hvis du ikke vil gå op! Men du kan gå op og på vejen se vandfaldet på platforme! Se mine billeder fra min vandfald-fitness-dag 🙂

 

Innsbruck by

En meget fin by at gå rundt i. Jeg var i hvert fald fascineret over den. Og så har de et guld tag – byens varetegn. Det er dækket af 2,657 forgyldte kobberplader, som var en idé der kom, i forbindelse med et bryllup.

Jeg gik rundt nogle timer i byen og kiggede på helheden og fik nogle få billeder.

 

Innsbruck bro

Tidligere på dagen var jeg gået over denne bro, da jeg havde været på McDonald’s for at arbejde på deres ellers ret sløve WiFi 🙂

Jeg vidste, jeg ville ud og lege med lang eksponering om aftenen. Så det gjorde jeg!

Folk var så venlige at stoppe, fordi de troede, de ikke kunne gå/cykle på broen. Så jeg sagde rigtig mange gange:

”Jeg leger bare med lidt lang eksponering – så bare gå, tak” 

Følte til sidst jeg startede en optagelse 🙂

 

Eibsee med 2 andre små søer

Efteråret havde sat sig lidt fast. Jeg havde ventet i et år (I underbevidst mange år) på at opleve efteråret nede i bjergene ved søerne.

Så det var fantastisk at gå rundt der – jeg smillede helt indvendig. Og nok også udvendig 🙂 Jeg bliver så glad, når naturen bare åbner sine arme og giver fra sig. For mig bliver det grafik – former og farver!

Det inspirere mig at komme ud og opleve sådanne smukke steder. Det giver mig en masse positivt på mange forskellige planer. Arbejdsmæssigt, som personligt! 🙂

 

Heiterwangersee

Her endte bare med et lille smut forbi. Jeg kunne mærke slottene trak længere fremme på dagens tur og jeg havde også lyset at tænke på, så det bliv til en svip tur fra ”hovedvejen” 🙂

Jeg vil dog sige, jeg tror dette område er skønt om sommeren. Jeg fik stedet anbefalet af en insgrammer, der skrev, de havde være der og badet i søen.

Neuschwanstein Slot

Vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. En pige havde sagt til mig, at er lå et Disney slot i nærheden og tænkte, at det måtte jeg tjekke ud.

Det endte med jeg tog 2 dage med slottet for at få forskellige vinkler, samt forskelligt lys.

Jeg kunne ikke lade være med at tænkte hvor vidt forskellige livstil, jeg har i forhold til at bo på sådan et slot. Det kunne være sjovt at prøve i et par dage 🙂

 

Inden længe vise jer en fed tur, hvor jeg tog en lift op og vandrede op til 2.500 meters højde i Østrig. Men jeg synes, det kræver et indlæg for sig selv.

Så nu vil jeg trille videre i efteråret med regn regn regn. Jeg må indrømme, det bliver lækkert at komme ned i Spaniens varme i det nye år ☀️

Bumlende Hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *