Glædelig Jul 2021

af | dec 23, 2021 | Update, YouTube

Så er vi her igen.. julen er her igen. Og jeg er heldig at skulle holde den sammen med min dejlige familie her på Fyn.

Jeg håber i alle får en fantastisk dejlig jul med alt for meget julemad i maven. Jeg glæder mig meget til and og sovs 🙂

Og her har jeg en ANDerLEDes julehilsen, som jeg har lavet sammen med min mega seje ven Mads Bo 🙂 Han kan så mange tricks. Min hjerne kan stadig ikke helt forstå hvad det er der sker. Men det er ham, der har kodet alt det der smarte, så har jeg klippet noget sammen til jer 🙂 

Hvis I ikke følger mig på YouTube, så klik Subscribe og den ringeklokke, så får du en notifikation, når jeg lægger video op og går LIVE. 

Glædelig jul

Rullende julehilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *