Indbrudsforsøg i Bumle, mens jeg sov i nat!

af | aug 24, 2020 | Autocamper, Danmark, Mig, Update

Ved ikk lige hvordan jeg skal fortælle det uden, at en masse bliver bekymret…men jeg vil heller ikk fortie det. 

Det er vigtig, I ikk kontakter mig med beskeder, for jeg kan ikk overskue at forholde mig til det. Jeg ved, I tænker på mig ❤️

(Har lavet en opdatering i bunden – 16. september)

Jeg har haft et indbrudsforsøg i nat, mens jeg sov i Skive ved Jem & Fix. Jeg var løbet tør for gas og så var jeg tæt på, hvor jeg kunne købe en ny flaske. Parkeringpladsen var fuldt oplyst.

Hvad skete der?

Jeg vågner kl. 1.13 ved at hele bilen ‘gynger’ og kan se lyset i revnet ved døren, som er ved at blive brækket op. Jeg hopper ned på gulvet og råber højt HEEY HEEEY.. STOP DET DER!! Fornemmer det stopper efter andet råb og jeg ringer 112.

Jeg snakker med dem indtil den første patrulje er her. Men inden de kommer og mens jeg snakker med dem, ruller jeg lidt ned for et gardin og ser en skikkelse i noget hvidt ude i noget højt beplantning.. græs/buske.

Hundepatruljen kommer ca. et kvarter senere. Jeg er med ude og se det hele, så jeg er med i hvad der sker. Den kvindlige betjent er meget sød til at forklare og snakke med mig. Får mig beroliget, da jeg er meget ked af det og græder en del.

Døren/låsen er ødelagt. Men det var meget vigtigt, jeg fik skræmt ham væk. Og patruljen fandt en en mand, der var narkopåvirket iklædt hvidt. Men han ville ikk indrømme noget. Så de tog ham med på stationen og tog DNA fra Bumles dør. Så må tiden vise, om det var ham. Det hører jeg nok aldrig.

Hvad så nu? 

Jeg kørte derefter over på politiets parkeringsplads resten af natten og holder her nu i skrivende stund.

Det var en grim oplevelse, men har det okay nu – taget det hele i betragtning. Tror jeg i hvert fald. Skal nok lige lade det synke ind. Jeg har nogle gode snakke med politiet og har været med i hvad der skete hele tiden.

Denne oplevelse må ikke sætte sig fast i mig. Jeg ønsker ikke, jeg skal være bange i fremtiden. Men jeg er ved godt mod lige nu! Takket værd en god indsats fra politiet.

Vær sød IKKE AT KONTAKTE mig i privat. Jeg har ikk overskud til en masse beskeder. hvor jeg skal forholde mig til at skulle besvare. Jeg ved, I ønsker mig det bedste og at I sender mig tanker 🙂

Og tak for jeres begejstring sammen med mig og fiskeørnen! ?? Det er så fantastisk at dele 🙂 Du kan se billederne HER

—–
OPDATERING
Der er gået noget tid og jeg er kommet på afstand af oplevelsen. Og jeg har på intet tidspunkt følt mig usikker eller bange. Jeg tænker, det er fordi jeg ved, han ikke gik efter mig personligt. Og der ligger et socialt byggeri i området.
Sagen er lukket med mindre de finder et match på DNA fra håndtaget og en gerningsmand. Men jeg vil gerne I skal vide, at jeg har det godt.

—–

Tak for jer ❤️

Bumlende hilsner
Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *