Campingbladet.dk: Jeg dyrker bjergene

af | okt 16, 2022 | Autocamper, Campingbladet, Rejsetip, Spanien

Skal jeg vælge mellem kyst og hav eller vilde, barske bjerge, så vælger jeg altid bjergene! Og på min tur videre i det nordlige Spanien fik jeg nogle af de smukkeste bjergoplevelser – og også de vildeste, da jeg for alvor mærkede naturens kræfter i et rungende tordenvejr.

Så er Campingbladet på gaden igen. Og jeg har en artikel med 🙂

Det er en fornøjelse at se mine billeder gøre sig godt i dette magasin.

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *