Jyllands-Posten skriver artikel

af | maj 7, 2022 | Medieomtale, Mig, Spanien

At være kvindelig solorejsende på fuldtid: »Jeg var en anden Anja før livet på landevejen end den Anja, jeg er nu«

 

I dag er min artikel kommet i Jyllands-Posten. Der har været en serie på 3, hvor vi bor i autocamper, hvor jeg sluttede af som rosinen i pølseenden 😉

Jeg synes, det er en rigtig god artikel Journalist Anne Smedegaard Thomsen har fået skrevet. Hun ringede til mig, mens jeg var her i Spanien og vi fik en rigtig god snak på Zoom.

Da jeg læste artiklen efterfølgende, så fik jeg helt gåsehud på den total fede måde 🙂 Det er fedt, når det sker, for så ved jeg der er ramt rigtig godt! Hun har lyttet og virkelig mærket mig. Det er jeg meget glad for.

Og hvor fantastisk er det lige at være på Rejse sektionens forside i denne uge 🙂

Klik på billederne, for at læse med på mine oplevelser og livet på vejen.

Rullende hilsner fra Spanien
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *