Podcast sammen med Outdoor-Camping

af | nov 21, 2020 | Autocamper, Medieomtale, Mig, Work and Travel

 De skriver: “Anja Robanke sagde farvel til hamsterhjulet og goddag til en helt speciel livsstil. Nu jagter hun store naturoplevelser, der har bragt hende på en lang rejse på tværs af kontinentet. Hør hvordan i Outdoor-Camping Podcast, episode 1 her”

 

For nylig mødes jeg med Outdoor Camping på Tåsinge – faktisk en a f de sidste dage jeg havde Bumle. Vi fik en god snak om mit liv på vejen, nogle oplevelser og lidt om fremtiden.

Du kan læse deres artikel og høre podcasten HER

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

2 Kommentarer

 1. Jennifer

  Har lige lyttet til podcasten, dejligt at høre dig fortælle ☺️ Jeg forstår rigtig godt det du beskriver om naturen og hvad den betyder for dig ????? held og lykke med Hugo, godt valg ??? vi ses ved lejlighed. Ha det rigtig god og hyg dig i julen hvor du end er. Knus fra mig, Jennifer ?♥️??

  Svar
  • Anja Robanke

   Hej Jennifer, Hvor er det hyggeligt, du har lyttet med på podcasten ?☀️✨ Den blev rigtig god og han fik mange gode ting med ???
   Ja det er godt med Hugo, ham er jeg glad for. Jeg sidder her i skrivende stund og nyder min bolig med dejligt lys, tæppe på som hygge og en kop the ?
   Og stort knus fra mig til dig. Hils mange gange ?❤️

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *