This is also available in: English

For at jeg kan holde mine udgifter nede på turen, har jeg valgt at bo lidt alternativt nogle gange. Og mange spørger mig, hvor jeg overnatter. Så er her et blogindlæg med mine erfaringer!

 

Men hvorfor ikke bare overnatte på campingplads hver nat?

Jo ser det du… For hvis man laver et hurtigt regnstykke, hvor vi siger 150 kr. pr. nat i en måned, så lander vi ca. på 4500 kr. Og det kan jeg sige med det samme, det jeg ikke råd til med nystartet virksomhed ?

Så DERFOR finder jeg andre overnatningsmuligheder! For mig handler det om økonomi.
 

Men hvor sover du så?

Det er lidt forskelligt for hvilket land, jeg er i. Det kan være alt fra en holdeplads i skoven til parkeringsplads ved Lidl (en del lande har de ok WiFi, hvis man holder tæt nok på)

Men jeg bruger primært Campercontact app’en, hvor jeg kan finde alle de gratis steder jeg har omkring mig. Jeg uddyber i et afsnit længere nede.

Her i Danmark har jeg købt Pintrip, som også får dit eget afsnit længere nede ?? Her giver man et engangsbeløb og har mulighed for lokale oplevelser sammen med en gratis overnatning.

 

Her er billeder af nogle blandede steder, jeg har sovet det sidste års tid 🙂

 

 Jamen er det sikkert?

Det kan man aldrig med 100% sikkerhed sige. Men jeg tror på, at man kommer langt med sund fornuft. Lige meget om du er på campingplads eller på free spots, så er der mulighed for at der sker noget.

Verden er desværre sådan, at det skal være ballademagere. Og man kan aldrig helt helgardere sig imod dem. Men med sund fornuft, så kommer man langt.

Og jeg bliver ofte spurgt om jeg aldrig er bange.. og nej det er jeg aldrig. Jeg har ikke det bange gen, hvis man kan kalde det dét. Hvis jeg mærker i kroppen at et sted føles usikkert, så kører jeg videre.

 

Campercontact

Campercontact er en app der har overnatningsmuligheder. Der er i skrivende stund har over 33000 pladser i 58 lande. Det er alt fra gratis, men også campingpladser. Så derfor er den min primær go-to, når jeg skal finde et sted at sove.

Og jeg er vild med de muligheder for at sætte filtre på. Jeg bruger tit det med at kunne vælge om hvad det koster, om der er bad, tømningsmuligheder, WiFI, Strøm, mv. Men også om jeg skal finde en campingplads med et rabatkort jeg har.

This is from the internet/browseren

Du kan bruge websitet, men jeg bruger altid app’en, da jeg altid har min telefon ved hånden. Du kan downloade app’en HER

Jeg ved mange bruger Park4night. Jeg har brugt den få gange, men er aldrig rigtig blevet glad for den.

Hvad er Pintrip?

Når du køber Pintrip, så får du en bog, en vignette til forruden og et medlemskort. Derudover får du en kode til at kunne logge dig ind på appen, så du hurtigt kan se, hvad der er omkring dig. Og for mig som grafiker, så er det lækkert lavet. Meget appetitligt.

Bogen indeholder 252 unike lokal oplevelser rundt i Danmark. Det kan være alt fra et sted med Alpacer til en vingaard, en kro, gårdbutikker mv. og også folk der bare ønsker autocamper folk kan komme forbi og overnatte.

Bogen med vignetten koster kun 299,-

– og du har ingen købetvang, når du besøger stederne. Men jeg synes personligt, det er forkert at køre hen til fx. en kro og tage en af overnatningspladserne, hvis du ikke skal spise der – der kunne jo være et par/familie, der gerne ville have haft den kro oplevelse? Men jeg ved det ikke er en del af konceptet. Så dette er MIN holding ? Det handler jo om at komme og opleve nogle lokale oplevelser og ikke bare få gratis overnatning – men igen det er MIN holdning ?

Her under kan du se, hvad jeg modtog, da jeg købte “pakken”

Så har du en autocamper, om du er dansker, tysker, svensk eller et helt andet sted fra, så er du velkommen til at benytte denne mulighed. Du kan læse meget mere her: Printrip.eu

Så er jeg glad?

Ja det må man sige jeg er. Jeg nyder så meget at kunne køre rundt og have mit arbejde med, mens jeg oplever så mange skønne ting – om det er i Danmark eller udlandet.

Håber det gav jer et overblik over hvordan JEG camper og husk det er mine erfaringer.

Bumlende Hilsner
Anja

Relaterede blogindlæg