2 dage = Stevns, Faxe og Møn

af | jun 22, 2020 | Danmark, Oplev Danmark, Rejse

 

Bumle og jeg ventede på en ny starter, så vi holdte stille i 5 dage. Så pludselig havde vi travlt, men jeg nåede at se Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Møns Klint inden jeg forlod Sjælland 

Jeg lagde ud med at køre til Stevns som det første lige efter mekanikeren ? Det var første gang, jeg nogensinde havde været der. Og det var en smuk solskins dag ☀️

Synes det er så smukt. Det er helt grafisk for mig 🙂

Efterfølgende kørte jeg mod Faxe Kalkbrud, hvor solen stod flot, så vandet blev helt turkis. Jeg følte på et tidspunkt, da det var så varmt også, at jeg var sydpå.

 Jeg overnattede på vej mod Møn, hvor jeg fik en skøn tur op og ned af trapperne. Desværre var det højvande, så kunne ikke gå hele den tur, jeg gerne ville.

Jeg startede med at gå nordpå og ned på stranden og tilbage til trappen, der går op til centreret. Jeg ville gerne have været gået sydpå og tage den trappe op dernede, men der var alt for megen vand.

 

 

 Info til fotograferne eller fotointeresserede: Jeg har taget billederne med mit Canon 5D3 og Canon 6D. Jeg har haft 3 objektiver med på disse gåture. Canon 100-400 mm, Sigma 24-70mm 2.8 og Sigma 14-24mm 2.8.

Og derud over har jeg også taget billeder og video med min iPhone 11 Pro Max.

Jeg nyder virkelig Danmark og har fundet en skøn ro i at være hjemme. Og en lyst til at opleve Danmark, som jeg aldrig har haft før.

Hav det så godt derude og nyd sommeren ☀️

Bumlende Hilsner
Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *