Surfer-spam ved Klitmøller

af | jul 25, 2020 | Danmark, Fotografi, Oplev Danmark

Rid på bølgen som de siger og jeg fik fornøjelsen af at fotografere disse surfere, mens de havde en fest

Jeg sad i Thyborøn for nylig og spiste min lækre fisk, jeg havde købt i samme by, så jeg surferne ude på bølgerne og jeg kunne mærke, jeg måtte bare ud og prøve det af.

Så jeg greb mit Canon 5D3 med mit Canon 100-400mm og satte mig derud på stranden. Det var sjovt, men en kort fornøjelse, da de kort tid efter gik op.

Da vidste jeg, at jeg måtte op til Klitmøller (Cold Hawaii) og forsætte min lyst til at prøve flere kræfter af med surf fotografi – altså fra stranden af.

Okay klar parat… her kommer der surfer-spam

Klik på billederne for at se dem i store og få en bedre oplevelse 🙂

Jeg endte med at få 1256 billeder og der blev sorterethårdt. Jeg var overrasket over, hvor mange gode der egentligt var. Men der var også nogle dygtige surfere på vandet 🙂

 

Det var ret fedt det hende her gjorde. Hun gik ud på spidsen af boardet, mens bølgen red hende ind ?

Nøj, jeg gad godt have et plastisk hus til mit kamera, så jeg kunne komme i vandet med med ?:) Kunne være sjovt at prøve en dag. Men sikkert mega svært, når jeg ikke kender til bølgerne og hvad deres ‘move’ er.

Solnedgang og surfer silhuetter

Jeg var oppe i bilen for at tømme kort og sortere lidt billeder, da jeg lige trak gardinet fra. Solen var på vej ned 🙂 Jeg kan ikke mindes, jeg har løbet så hurtigt før, for jeg VILLE have det billede. Jeg havde billedet i hovedet af hvordan det skulle være. Det endte med at blive næsten, som jeg forestillede mig, så jeg er et STORT smil 🙂 Det var bestemt den løbetur værd… i træsko 🙂

Husk og klik dem store.. det fortjener de 🙂

Jeg havde en skøn dag fredag i den friske vind. Nu forsætter turen op i det nord jyske 🙂

Nogle gange handler det om at springe ud i det. Ligesom den gang, hvor jeg fik ideen til at lære at lave star trails – Det kan du læse om her

Bumlende Hilsner
Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *