TV2 Fyn kom forbi

af | jul 23, 2019 | Autocamper, Medieomtale, Mig, TV

Det er mandag, klokken er 9 og min telefon ringer. Jeg er sikker på, det er en kunde, jeg skal til at arbejde for, men i stedet for en kvindestemme, kan høre jeg en mand sige ”Det er Malte Jørstad, jeg ringer fra TV2 Fyn” – Jeg var lidt forvirret og der var lige en pause før min hjerne var med igen.

Jeg undskyldte mig med, at jeg ikke lige havde regnet med et opkald fra TV2 😉

Malte var hos mig indenfor en time. Jeg nåede lige at få noget normalt tøj på, børstet tænder og fjernet de værste døde døgnfluer 😉

Og så gik det ellers i gang… Når jeg tænker tilbage er det en stor summen af mig snakke og snakke og snakke… haha… men jeg har jo egentlig en masse at fortælle, så den frygt om der var noget at tale om, faldt til total til jorden 😉

Men det er endt ud med et indslag på TV2 Fyn den 23 Juli kl. 19.30 OG en artikel, der kan læses her (Indslaget på 3 minutter ses i bunden)

Se nu snakker jeg en masse igen… lad os komme til sagen og se det indslag 🙂

https://www.tv2fyn.dk/artikel/saelger-alt-og-koerer-europa-tynd-i-autocamperen-bumle

Uha… man er ikke i tvivl om, jeg kommer fra Fyn a’.

Hvor er det vildt underligt at se sig selv. Jeg er på ingen måder i tvivl om, hvis jeg skal lave Vlogs (Vlog’ er en sammentrækning af ordene video og blog. En vlog er en videoblog man evt. kan have på YouTube) så skal jeg 100% lave det på engelsk… med fynsk dialekt 😉

MEN jeg er kun 39 år!!! HUSK DET! 😉 haha… Tager den skarpe næste år 😉

Tak til TV2 Fyn for at give et billede af, hvor jeg er på vej hen. Og tak til Malte for den behagelige snak, der jo nok endte med, jeg snakkede mest.

Bumlende hilsner
Anja

Ps. BT valgte at dele historen også på deres side.. Huhej hvor det går:
https://www.bt.dk/samfund/anjas-vilde-beslutning-saelger-alt-og-koerer-europa-tynd-i-autocamperen-bumle

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *