I tirsdags mødtes jeg med Malte Jørstad fra TV 2 Fyn. Efter en del muh’en i baggrunden, spørgsmål med efterfølgende svar, og en omgang mudderleg med Bumle skilte vores veje igen og dagen kunne forsætte …

Vi mødes sydøst for Odense, kørte ud af en landevej for at få landlige omgivelser i baggrunden. Da vi skulle tilbage skred 3,3 ton Bumle af vejen og jeg kunne ikke kom op ? Trods en ihærdig kamp, hvor jeg var klart overbevist om, at jeg kunne klare den selv, måtte jeg opgive. Jeg ringede til Falck, som hev mig op ?

Jeg har set klippet. Hvor er det en vild fed følelse at se mine billeder og videoer klippet ind i indslaget. Fik lige genoplevet en masse fra turen ??

Tak til Malte og TV 2 Fyn for dette indslag. Det er da så sjovt at have ?

Du kan læse artiklen ‘Anjas vilde rejse: Et lyn slog ned lige foran mig’ og se udsendelses klippet HER PÅ TV 2 FYN
(det fulde klip er i bunden efter en fin artikel om vores tur)