TV2 Fyn og mudder

af | dec 20, 2019 | Autocamper, Medieomtale, Mig, Rejse, TV, Work and Travel

I tirsdags mødtes jeg med Malte Jørstad fra TV 2 Fyn. Efter en del muh’en i baggrunden, spørgsmål med efterfølgende svar, og en omgang mudderleg med Bumle skilte vores veje igen og dagen kunne forsætte …

Vi mødes sydøst for Odense, kørte ud af en landevej for at få landlige omgivelser i baggrunden. Da vi skulle tilbage skred 3,3 ton Bumle af vejen og jeg kunne ikke kom op ? Trods en ihærdig kamp, hvor jeg var klart overbevist om, at jeg kunne klare den selv, måtte jeg opgive. Jeg ringede til Falck, som hev mig op ?

Jeg har set klippet. Hvor er det en vild fed følelse at se mine billeder og videoer klippet ind i indslaget. Fik lige genoplevet en masse fra turen ??

Tak til Malte og TV 2 Fyn for dette indslag. Det er da så sjovt at have ?

Du kan læse artiklen ‘Anjas vilde rejse: Et lyn slog ned lige foran mig’ og se udsendelses klippet HER PÅ TV 2 FYN
(det fulde klip er i bunden efter en fin artikel om vores tur)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *