TV2 Vejret kom forbi

af | feb 23, 2023 | Medieomtale, TV

Jeg havde besøg af Vejrbilen. Journalist Jeppe Lykke Hansen og kameramand Sonny Bendiksen kiggede forbi, da jeg holdte ude ved Davinde. Og tit siger man udtrykket “vi snakkede om vind og vejr” Og i dette tilfælde gjorde vi det faktisk 🙂 For vejret har faktisk en del af sige, når man kører i autocamper. Og jeg har da også et slags yndlingsvejr.

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Og de var gode til at få mig til at slappe af. Selvom jeg laver meget video selv, så er det altså anderledes, når der pludselig står et proff team. Men godt det ikke var direkte 😉 Jeg er super glad for resultatet.

Læs artiklen og se videoklippet på 1,5 minut 🙂

Sonny har den sejeste vejrbil. Den er en drøm for sådan. ensom mig, der elsker grej. Han havde både det store kamera i brug, en stor drone, men den han står med ovenover er en lille fin en, han havde inde i min bil. 🤩

Der er sikker flere, der tænker, gad vide hvor meget gas jeg bruger. Pt. bruger jeg ca. en flakse på 5 dage. Og det er 6-8 grader i dag timerne.

Tak til TV2 vejret, Jeppe og Sonny for en rigtig god oplevelse. 🤩

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *