De 2 år der gik – et flashback

af | apr 1, 2021 | Mig, Update, Work and Travel

Hvor er det vildt, det allerede er 2 år siden, jeg startede selvstændig som grafiker og fotograf… lad os kigge lidt tilbage på de 2 år med en masse billeder

#reklame (Har et afsnit omkring hvem jeg arbejder sammen med i en synegi)
For 2 år siden besluttede jeg mit liv på vejen i en autocamper, så jeg kunne ‘work and travel’ – tiden har siden sagt PUFF. Jeg føler stadig, at jeg lige er startet, for jeg har så meget at lære og opleve endnu. Jeg ved, det er kun begyndelsen ????

Efter 2 år kan jeg stadig sige, at jeg elsker livet på vejen. Jeg har aldrig arbejdet så hårdt eller sovet så lidt i mit liv. Men det føltes så fantastisk rigtigt, og glæden er GIGA✨ Jeg har gang i noget her som beriger mit liv på så mange måder.

Og hvem ville have troet, at jeg også ville holde foredrag og skrive børnebøger om mine eventyr for Tellerup?! Og at jeg fik et godt samarbejde med TJ Camper om mit rullende hjem, Hugo ???? Derudover har jeg fået nogle jobs, jeg aldrig ville have fået, hvis jeg ikke levede som jeg gør. Eksempelvis: Jeg tager billeder til Pintrip guiden og jeg skriver artikler til campingbladet.dk. Og snart laver jeg en YouTube-video med en person, som jeg aldrig ville have mødt, hvis det ikke var for “mit nye liv”. Døre åbner sig, og muligheder dukker op???? Jeg elsker spændende projekter og at udforske verden.

Og tak til jer alle ???? Jeg er taknemmelig for, at du vil følge med mig på vejen og i at udleve mine drømme. Forhåbentlig kan jeg snart vise jer mere end Danmark ????☀️???? 

I denne anledning deler jeg en masse billeder med jer her – i et stort mix fra de 2 år, der er gået 🙂

Her er også en lille video i sammenklip med musik, som jeg delte på Instagram 🙂

Jeg blev faktisk lidt rørt over at sidde og bladre en masse af mine billeder igennem. Sikke nogle dejlige øjeblikke jeg har haft og skønne mennesker, jeg har mødt. 

Igen tak for jer. Jeg nyder meget at dele ud hele vejen rundt i mit liv 🙂 

Nyd påsken!

Rullende påskehilsner
Anja

Tak til fotograferne på nogle af mine billeder:
Ard Jongsma, Theis Poulsen, Tina Sørensen, BenteBang Gormsen , Line Konsted og Else Andersen.

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *