Artikel i ugebladet SØNDAG

af | sep 27, 2021 | Medieomtale, Mig, Work and Travel

I denne uge er jeg i ugebladet SØNDAG. Hanne Vinther Mikkelsen har skrevet nogle ord om mig og livet på vejen.

Temaet er Nomadeliv. Og det er lidt sjovt, for jeg tænker mig aldrig som nomade, men det er jeg jo – en digitalnomade. Jeg bruger bare ikke det ord selv, om mig 🙂 Jeg synes, det er blevet en rigtig god go fin artikel om mig og livet. Og så er det altid en fornøjelse, at se mine egne billeder brugt i en artikel 🙂 

Hvad er Ugebladet SØNDAG?

Jeg fandt nogle ord fra deres chefredaktør.

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere. Her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”.

 

SØNDAG er Danmarks største kvindeblad, der inspirerer og anerkender den voksne kvinde. Vores læsere er velorienterede og engagerede med en stor appetit på livet. De har både tid og lyst til at få nye oplevelser, indsigter og inspiration.

 

Christina Bølling
Chefredaktør, SØNDAG

I denne tema artikel skriver Hanne Vinter Mikkelsen også om Eva, som bor og rejser rundt med sin mand Malthe.

Lige nu glæder jeg mit til at kunne gå og køre igen. Savner friheden efterhånden, kan jeg mærke. 

Så knap så rullende hilsner endnu 😉
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

2 Kommentarer

 1. Eva og Malthe

  Tak for omtalen 🙂

  Ja, det var en rigtig fin artikel og Hanne er en virkelig behagelig journalist… Hehe, fordi vi er ude og rejse fik jeg ikke lov til, at stå med det rigtige blad før 23/12 hvor min datter medbragte det. Men mange havde sendt mig billeder af artiklerne inden da 🙂

  Man kan kun være stolt af at blive portræteret ved siden af dig 😉

  KH Eva

  Svar
  • Anja Robanke

   Selv tak Eva 😁
   Og ja det var en skøn artikel. Hun var virkelig behagelig. Og ja sådan er det nogle gange når man rejser, så må vi vente pænt til vi kommer hjem 😂😂😂
   Forsat god rejser derude ☺️ Nu stikker jeg af til Østen i 6 måneder 🚐🤠

   Kh. Anja

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *