This is also available in: English

I denne uge er jeg i ugebladet SØNDAG. Hanne Vinther Mikkelsen har skrevet nogle ord om mig og livet på vejen.

Temaet er Nomadeliv. Og det er lidt sjovt, for jeg tænker mig aldrig som nomade, men det er jeg jo – en digitalnomade. Jeg bruger bare ikke det ord selv, om mig 🙂 Jeg synes, det er blevet en rigtig god go fin artikel om mig og livet. Og så er det altid en fornøjelse, at se mine egne billeder brugt i en artikel 🙂 

Hvad er Ugebladet SØNDAG?

Jeg fandt nogle ord fra deres chefredaktør.

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere. Her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”.

 

SØNDAG er Danmarks største kvindeblad, der inspirerer og anerkender den voksne kvinde. Vores læsere er velorienterede og engagerede med en stor appetit på livet. De har både tid og lyst til at få nye oplevelser, indsigter og inspiration.

 

Christina Bølling
Chefredaktør, SØNDAG

I denne tema artikel skriver Hanne Vinter Mikkelsen også om Eva, som bor og rejser rundt med sin mand Malthe.

Lige nu glæder jeg mit til at kunne gå og køre igen. Savner friheden efterhånden, kan jeg mærke. 

Så knap så rullende hilsner endnu 😉
Anja

Relaterede blogindlæg