This is also available in: English

Jeg har glædet mig til at dele mine rejse drømme for næste tur, turen går over øst på og jeg har flere år haft lysten til at udforske noget mere at Europa, hvor jeg ikke har været før.

Det vil blive en længere tur end de andre jeg har været på. Hvis alt går vel, så drømmer jeg om omkring 7 måneder. Og alt er stadig på tegnebrættet. Og intet er fastlåst. Så hvis Hugo kører til højre, så følger jeg med…. Især hvis det handler om  en bjørn 😉

Men nedenstående er lande jeg tænker, jeg skal besøge på denne tur.

(Og gode fif ønskes nede i kommetarfeltet)

Lande jeg regner med at besøge

(Ca. i denne rækkefølge)

Tyskland

Østrig

Slovenien

Kroatien

Montenegro

Albanien

Grækenland

Bulgarien

Rumænien

(måske Vest Ukraine)

Ungarn

Slovakiet

Polen

Men hvorfor 7 måneder?

Jeg vil gerne opleve at være væk længere tid af gangen. Nu har jeg været på 3-3,5 måneders ture. Og jeg har boet i en autocamper i 2,5 år. Jeg har vænnet mig til det og det samme tænker jeg, venner og familie også har. Så for at kunne lave mere ‘slow travel’ vil jeg prøve en lang rejse af. Måske det bliver 6 måneder eller måske jeg bliver væk 8. Igen er jeg åben og låser mig ikke helt fast endnu. Men lysten til at komme afsted og tage jobbet med endnu engang er stor. 

Hvad drømmer jeg om at opleve?

Masser af vild natur og dyr. Jeg har lige købt ny drone (DJI Mavic 3) Så jeg skal ud og flyve. Men jeg vil også køre i nogle vilde bjerge og se smukke udsigter. Jeg skal fotografere dyr, masser af dyr. Jeg drømmer om bjørne, ulve, los, ugler og mange andre skønne væsner. Men bjørnen er på toplisten. Og gerne i Rumænien. Jeg har fra gode kilder, at det skulle være et skønt bjørne land.

Jeg starter med at trille meget direkte mod Kroatien. Jeg vil bruge vinteren primært i Kroatien, Montenegro og Grækenland. For at holde mig væk fra de tilfrosne bjerge. Men besøge naturparker, små landsbyer og spise lokal mad.

Når det hele begynder at tø op, så vil jeg meget gerne bruge en del tid i Rumænien, som er vanvittig smukt. Og jeg har en skøn veninde, som bor her i Danmark, der kommer derfra, så det skal klart opleves. De skulle også have så fantastisk et dyreliv. Polen er også et land, jeg glæder mig rigtig meget til i forhold til natur og de vilde dyr.

Work and travel (Arbejd-og-rejs)

Jeg må blive bedre til at fortælle folk, at jeg arbejder på min ture, for på Island, havde jeg ikke ret mange opgaver for kunder. Der arbejdede jeg en del på mine egne ting bl.a. eBog og Kalender 🙂 (Husk nu det snart er sidste chance for at købe den – 27. November)

Men hele mit liv er jo at jeg tager arbejdet med som grafiker og laver alt fra logo, brochurer og hjemmesider. Du kan se mere om hvad jeg kan hjælpe dig med her på min grafiker side.

Jeg har en fornemmelse at kunder, evt. jer ikke har ville forstyrre mig, når jeg rejser. Men jeg skal jo arbejde hele tiden. Også så jeg ikke kun får arbejde, når jeg er i Danmark. Så book mig endelig eller anbefal mig til dem I kender 🙂

Men hvad med anklen?

Ja den ved jeg ikke 100% hvad skal ske med endnu. I skrivende stund har jeg en tid på Svendborg sygehus, den 30. november 2021, hvor de skal have et røntgen billede af den, for at se hvorfor den skrue stritter ud tæt under huden. Jeg har pt svært ved at have sko/vandrestøvle på og svært ved at lave mine genoptræninger. Men jeg håber, jeg bliver clearet, så jeg kan trille på eventyr i begyndelsen af det nye år.

Gode fif og input – kom med dem!

Jeg er jeg rent ud sagt på bar bund. jeg ved ikke ret meget om disse lande og vil meget gerne have gode fif og råd til dejlige naturområder, nationalparker 🙂 Måske spiste I et fantastisk sted, eller der var en naturcampingplads, som jeg ikke må gå glip af? Var var der nogle bjergpas, jeg absolut skulle se eller undgå, så skriv det gerne. Men har du været i skjul (med dyr) et godt sted, så sig endelig til, hvor og om det var godt.

Rullende hilsner
Anja

Vil du med på rejsen?

Så følg med på de sociale medier. Jeg er meget aktiv på mine stories på instagram/Facebook.

Smid gerne en kommentar nedenfor – Tusind tak 🙂

"