GNIST: Anja lever i sin autocamper – og har sin egen virksomhed!

af | jun 6, 2023 | Arbejde, Medieomtale, Mig, Work and Travel, YouTube

GNIST skriver: Hun har skabt et arbejdsliv, der er præget af frihed, hvor hun kan stå op til lyden af kvidrende fugle og nyde en smuk solopgang. Hun lever et liv, der gør hende lykkelig, og derfor slår hun et slag for, at store drømme skal udleves.

GNIST er en del af Dinero, som er mit regnskabsprogram. Dog kontaktede de mig ikke, fordi jeg bruger dem, men fordi de har startet en YouTube kanal op, hvor de laver video med spændende historier fra en masse inspirerende iværksættere.

Jeg havde fornøjelsen af at have en dag med deres filmhold ved Rold Skov, lige inden jeg rejste til Island.

De har lavet SÅ fint et portræt af mig og min virksomhed – det varer 10 minutter. Om hvordan livet på vejen er både super fedt, men heller ikke lyserødt. Vi kommer ind på utroligt meget på kort tid. Fortæller om min opstart, livet som selvstændig i autocamperen og jeg fortæller også lidt økonomi 🙂

Jeg smiler stadig over den positive oplevelse, det var at møde Mikkel og Christoffer, og efterfølgende samarbejdet med Stine, der klippede det. Jeg er meget glad for resultatet.

Jeg forstår næsten ikke, hvordan man kan fortælle så meget på 10 minutter. 🤣

#annonce
Drømmer du selv om eller i gang med at starte selvstændig, så kan jeg varmt anbefale Dinero. Jeg har været hod dem fra dag 1. Jeg er ikke den store bogholder, men jeg formår at lave mit eget regnskab (bliver gennemgået af en revisor til årsregnskabet) Og det er meget intuativt. Og hvis jeg er på herrens mark, så har de en chat, hvor jeg har fået meget hjælp fra utroligt tålmodige mennesker. 

Jeg snakker ikke godt for dette fordi de har lavet en video med mig, men fordi jeg ærligt er glad for den hjælp Dinero regsnskabsprogram giver mig, som lille selvstændig.

Du kan læse mere på dinero.dk

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *