Jeg har lige lavet logodesign til en smed og et æsel i Massachusetts USA

af | jul 17, 2019 | Grafisk Design, Work and Travel

Han har fulgt mig på Instagram i 2 år med mine Islandsrejser. Island og Instagram forbinder folk. Og det er fantastisk, at det er muligt for mig at arbejde over landegrænser og med tidsforskelle. Alt jeg egentlig har brug for er folks gode ideer, de ønsker at få ud i livet og min MacBook.

Alan så min ’storie’ på Instagram, hvor jeg viste nogle logoer med en viking, jeg havde modificeret, der blev trykt som klistermærker. Kort tid efter skrev han til mig, om jeg kunne gøre noget lign. for ham med hans hestesko hjerter og dejlige æsel, Moose?!

Jeg sagde ja!

Vi lavede denne, og som du så på top billedet, blev de trykt som klistermærker.

Et par dage senere skrev han med endnu en idé til mig; at lave Moose’s, numse i hesteskohjertet til brug på bagsiden af en t-shirt. Jeg synes, det var en sjov ide. Og var selvfølgelig med på det! Kan ikke vente med at se dem færdige.

Efter at jeg har læst om Alan og hans historie, følte bare, at I skulle “møde” ham og Moose, the Mini Donkey. Moose er omkring 17 år og Alan har haft ham siden han var 5 år, så der er bygget et stærkt venskab op imellem dem. Og det er en fornøjelse at følge hans stories på Instagram. Du kan følge her, hvis du synes, det kunne være ligeså hyggeligt, som jeg gør: https://www.instagram.com/luckynailblacksmith/

Om Lucky Nail Blacksmith

Alan voksede opvoksede i en familie, der levede af rustfrit jern og stål. Han gik aldrig ind i familiebranchen, men valgte i stedet en anden vej. Nu år senere er familievirksomheden siden lukket og blevet solgt og efter en handicap, der sluttede hans 26-årige retshåndhævelseskarriere. Han ønskede at have sin egen smedshop og blev inspireret til at skabe unikke varer af jern, stål og andre metaller.

Lucky Nail Blacksmith Shop er placeret i Sturbridge, Massachusetts USA – Her finder du håndlavede genstande fremstillet af en smed – sammen med håndlavede genstande og genanvendte metalgenstande i smykker eller husholdningsartikler.

Lidt billeder fra deres Instagram. Jeg er meget fascineret at dette gamle værksted og hvordan han er tro mod det gamle håndværk. Og er Moose ikk bare sød 🙂

Hans ord

Efter en kræftdiagnose tog jeg til Island. Jeg vil aldrig glemme at komme ud af den shuttlebus fra lufthavnen i centrum af Reykjavik i mørket. Nu er jeg en stor fyr – den vind blæste mig næsten væk. Det var da jeg blev forelsket i Island. Vejret er ærligt og råt – ligesom landskabet med sine bjerge, vandfald og lavastenene overalt.

Al kræften blev fjernet, og jeg har været fri for det siden – men Island er jeg ikke sikker på, om jeg nogensinde vil være fri for.

Da jeg kom hjem til staterne, blev jeg så draget af landet, at jeg tilbød mine tre ældste drenge en gratis tur til Island – en af dem tog imod tilbuddet. Jeg er vendt tilbage til øen 3 flere gange siden, to af gangene med min yngste søn.

Det var før min 2. tur, at jeg lavede en Instagram-søgning på Island og fandt dine billeder fra foråret 2017. Jeg har fulgt dine fotos og rejser siden.

Til dels valgte jeg dig at lave illustrationen for at betale dig tilbage for det indhold, du har angivet os igennem tiden. Jeg synes også, at de vikinger du viste, så rigtig godt ud, og jeg ønskede at støtte din nye virksomhed.

Så det var sådan, jeg fandt dig 5700 kilometer væk.

Mine ord

Da jeg læste disse ord, fik jeg gåsehus – både på godt og ondt. Følelsen af hans kamp mod kræften ramte mig, fordi jeg havde det tæt på mig for ikke så længe siden! 

Og hans følelser for Island. Jeg genkendte det så meget. Den råhed og ærlighed der ligger i naturen og dens kræfter. Det er rigtigt;

Du bliver aldrig færdig med Island!

Jeg er glad for, at jeg “mødtes” med Alan og Moose! Og hvem ved – måske kigger jeg forbi om nogle år, når min tur går til Canada og staterne 😉

Lige nu hygger jeg mig med at følge de to i værkstedet.

Du kan blive Lucky (heldig) her. Han har en butik på Amazon 🙂

Jeg elsker, hvordan denne online verden forbinder folk! Og hvordan jeg kan arbejde remote og få mine drømme udlevet imens.

Held og lykke til jer alle sammen!
Anja & Bumle

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *