This is also available in: English

Jeg synes, Pintrip ideen er genial og det var så stort at få lov til at være med til at tage billederne til guiden…

Jeg blev så glad, da Henriette fra Pintrip ringede og spurgte om vi ikke skulle lave billeder til Pintrip Guiden sammen. Det gav så megen meing, at vi skulle arbejde sammen på denne opgave. Og et plus er at være sammen med dem, så er man fyldt med god energi bagefter!

 

“Jeg er stolt over at være fotograf på nogle af billederne i denne guide”

Her under kan I se lidt af de billeder, jeg har taget til bogen.

Udtalelse fra Henriette og Peter, ejerne:

For os er det vigtigt med en fotograf, der sætter sig godt ind i opgaven, og hvilket udtryk vi ønsker. Det formår Anja. Hun ligger på maven, kravler i buske og på stiger – for at få det perfekte skud med den rette lysvinkel. Vi har igennem hele forløbet oplevet stort engagement og professionalisme, og kan varmt anbefale andre at indgå i et samarbejde med Anja Robanke.

Hvad er pintrip?

Kort fortalt: Med Pintrip kan du som autocampist i sæsonen 31.03.21-31.03.22 oveleve en masse skønne steder rundt i Danmark. De er i alt 750 natureskønne pladser, hvor du kan holde gratis i 24 timer fra ankomsttidspunktet.

Du modtager en Guide, et medlemskort og en vignette til forruden. Derudover kan du logge på deres app, hvor du kan se stederne også, samt tømningsmuligheder rundt i Danmark. Så for kun 399,- har du flere steder at opleve og overnatte, end du kan nå på et år!

Alle steder er særligt udvalgt af Pintrip, og i guiden har værterne hver sin side, hvor de fortæller dig om deres sted, så du alt efter interesse og smag, kan vælge, hvem du har lyst til at besøge.

Pintrip giver dig adgang til lokale oplevelser, som du slet ikke vidste fandtes. Besøg blandt andet vingårde, gårdbutikker, destillerier og små museer og lær menneskene at kende, som står bag.

Du kan læse mere om Pintrip på deres hjemmeside HER

Kan I huske jeg var forbi Virkelyst Alpacefarm, hvor jeg fik taget en masse billeder af deres alpacer. Pintrip har mange ting at byde på. Følg med på deres Facebook side HER og i Pintrippers gruppen HER Her deler folk deres egne oplevelser de har været på og du kan blive inspireret selv.

 

Det har været et skønt samarbejde og jeg ser frem til at alle autocampister derude får en masse dejlige ture og oplevelser, når den nye sæson går i gang. 🚐

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

Relaterede blogindlæg

Årets fåresamling

Årets fåresamling

Aldrig har jeg hørt så meget mæææææh i mit liv. Og sikke en skøn oplevelse at være med til. Hvert...

læs mere