Santiago de Compostela

af | jun 25, 2022 | Rejse, Rejsetip, Spanien

En by der ramte mig lidt mere end de fleste 😉 efter et par dage her og jeg har plantet et frø! Nu skal det vandes og gødes og en dag høster jeg oplevelsen…

Et frø at jeg vi gå caminoen en dag! Ja jeg tror heller ikke selv helt på det, for 2 dage siden havde jeg holdningen at det kommer jeg aldrig nogensinde til at gøre det hele verden! Men efter at have brugt timer rundt i byen og har siddet på pladsen ved katedralen, så må jeg indrømme at der sket noget inden i mig! Jeg kan mærke at den skal jeg gå en dag, jeg ved ikke hvornår eller hvilken en af ruterne, men jeg kan mærke, at det skal jeg 🙂 Min følelse siger den fra Frankrig – 780 km 🙂

Jeg ankom sidst på eftermiddagen på en lille autocamperplads med udsigt ud over Santiago. Jeg er parkerede mig i første række lige ved poolen, som viste sig at være så ekstrem kold, at jeg kun kunne holde ud at være der i Maks 30 sekunder… haha… men jeg blev kølet ned og det var vel egentlig det jeg havde behov for i den her varme! Temperaturen i de her par dage er 28-29° Og det er lidt en udfordring for mig. Men jeg synes det går bedre og bedre med tilvænningen 🙂
Det var egentlig meningen, at jeg før skulle ned i byen dagen efter, men noget træk i morgen og jeg tog afsted, for at komme ned og mærke stemningen. Det var i kristihimmelfart ferien. Og det samme gjaldt hernede. Altså helligdagene.

Der var en dejlig stemning i byen og det første jeg gjorde var at gå direkte til katedralen og pladsen foran. Lige meget hvilken vej du går gået (der er flere caminoer)

Jeg valgte at gå indenfor, for jeg havde hørt det var et syn, jeg ikke måtte gå glip af. Jeg har ingen forventninger, så jeg må nok indrømme, at jeg blev lidt wow over hvor storslået det var.

Jeg satte mig på pladsen og mæglede stemingen når de pilgrimsrejsende kom ind på pladsen. Mærkede deres glæde og forløsning.

Bagefter gik jeg rundt i nogle timer i den gamle bydel jeg var inde og kigge lidt butikker. Den gamle bydel har en skøn stemning og en vibration som er meget anderledes end mange andre steder jeg har oplevet.

Hen af aftenen fik jeg noget at spise og det måltid slog mig helt i gulvet, jeg var simpelthen så træt af indtryk og tung mad, så jeg valgte at tage bussen tilbage til campingpladsen og gik i seng.

Dagen efter tog jeg derned igen. Der sad jeg vist 2-3 timer på pladsen og bare kiggede på folk og mærkede stemingen. Og frøet blev virkelig plantet i mig. En dag.. i fremtiden… så tager jeg 1,5 måned fri og går den!

Har du gået den? Hvad var det fedeste? Hvad var din største udfordring? Skriv gerne en kommentar nedenfor, jeg er blevet SÅ nysgerrig på det 🙂

Eventyrlige hilsner fra Spanien.
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *