VORES VENNER – mit nye samarbejde 

af | maj 5, 2022 | Mig, Udstyr, Update

Siden 2016 er jeg kommet fast i Friluftslageret, for der købte jeg mine først par Fjällräven bukser og jeg har siden skiftet garderoben ud med praktisk outdoortøj hos dem.

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger og henvise jer hertil, når i spørger i mine indbakker. Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

I dag kan jeg stolt fortælle jer, jeg er blevet en af ‘VORES VENNER’ hos Friluftslageret 🙂 Det er det mest naturlige, jeg kunne gøre, for jeg har kommet fast i deres butikker i årevis. Jeg har altid følt mig velkomme og blevet guidet og rådgivet til alle mine eventyr.

Det her tøj passer til min livsstil hele vejen rundt 🤠 Jeg kan være mig selv i det her tøj og det har jeg fortalt jer mange gange

Så for mig er det ikke ‘bare’ et samarbejde. Det er et samarbejde jeg har drømt om i mange år. Jeg har sagt nej til mange samarbejder igennem de år, jeg har kørt på vejen, fordi jeg har ville have de rigtige samarbejder 🙂 Så det her er så glædeligt for mig 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet og dele det gode budskab med outdoortøj og grej – med mine øjne og erfaringer 🙂 Og husk jeg deler kun noget som jeg har lyst til og har brug for!

Og se lige hvor sejt – Friluftslageret har lavet en side om mig på deres side HER

Er det ikk bare fedt! Wup wup!

Og jeg er ikke den eneste ‘VORES VENNER’ – du kan læse om de andre HER

En masse rullende hilsner fra Spanien
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *