Jeg skal have eventyrhund, følgesvend og rejsemakker

af | dec 7, 2023 | Update

En ny hverdag starter for mig i det nye år. Efter over 10 års drømme om at have min egen hund er dagen endelig kommet, hvor jeg inden længe kan byde en ny ven velkommen i mit liv.

I årevis har jeg haft en drøm om at have min egen hund, en trofast følgesvend på mine eventyr og rejser. Denne drøm blev kun større, da jeg i 2019 tog springet og solgte alt for at leve livet på vejen i autocamper. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve fantastiske destinationer og uforglemmelige øjeblikke på min rejse, og det vil jeg glæde mig til at dele med en hunde-rejsemakker.

Fra drøm til virkelighed

Min drøm om at have en hund begyndte for over 10 år siden. Jeg drømte om den perfekte hund, en følgesvend, der ville være venlig over for mennesker og dyr, lære tricks og ikke fælde, så det ville være nemmere at holde rent i autocamperen.

Da jeg begyndte at leve på vejen i 2019, besluttede jeg at udsætte drømmen om at have en hund. Jeg ønskede at se, hvordan livet i autocamper ville fungere uden en firbenet ven. Jeg kørte tusindvis af kilometer og besøgte utrolige steder, men noget manglede altid. Drømmen om en hund, min følgesvend, blev ved med at kalde.

Spørgsmålet og overraskelsen der ændrede alt

Efter at have kørt i min autocamper, Bumle, i 1,5 år mødte jeg TJ Camper og kørte i deres Ilusion autocamper, Hugo. Der satte jeg drømmen på standby, da Hugo ikke var min egen bil, og jeg havde følelsen af at have meget i mit liv. Men som tiden gik, voksede drømmen mere og mere.

Jeg besluttede at tage det næste skridt og spørge TJ Camper om muligheden for at have en hund i deres autocamper. Jeg var forberedt på et nej, men til min store glæde og overraskelse fik jeg et hjerteligt JA! Døren var nu åben for at få en hund, og muligheden føltes virkelig som en drøm, der gik i opfyldelse.

Valget af Bichon Havanais – en velovervejet beslutning

Jeg har brugt timevis på at undersøge forskellige hunderacer for at finde den perfekte følgesvend til mine eventyr. Jeg ledte efter en hund, der ikke fældede, men i stedet skulle klippes. Min kommende hund skulle være intelligent, træningsvillig og kærlig over for både mennesker og dyr. Og ikke mindst skulle størrelsen passe til livet i en autocamper.

Efter omhyggelig overvejelse og research valgte jeg en Bichon Havanais. Denne vidunderlige race opfyldte alle mine kriterier og passede perfekt ind i mit liv på vejen.

Glæde og forventning – fremtiden med min Bichon Havanais

Glæden er overvældende, og det kilder i maven, når jeg tænker på fremtiden med min Bichon Havanais. Jeg er begejstret for at dele mine rejser og oplevelser med min firbenede følgesvend og i fremtiden skal vi opleve sammen.

Dette er ikke bare en spontan beslutning, men en velovervejet drøm, der går i opfyldelse, efter flere år på vejen. Jeg er taknemmelig for muligheden og de fantastiske mennesker, der har gjort det muligt.

Stor dag i dag

Jeg er på hvalpeliste hos en skøn opdrætter, Dorthe fra HavaByBlessings. I dag var den store dag, hvor jeg har været forbi hende i Kerteminde og de 3 uger gamle hvalpe. Jeg har ventet spændt på at hilse de små hvalpe. Og ikke mindst vælge min lille tæve.

Jeg vidste de var små, men at sidde ved dem i virkeligheden, wauw, så nuttede og bløde og søde. De har fået øjne og kan gå lidt. Jeg fik noget dejlig tid med de og jeg fik valgt min kommende hvalp, min fæølgesvend, min rejsemakker, min eventyrhund.

Navnets betydning for mig

Og hun har fået navnet Núna. Hvilket er Islandsk og betyder ‘Lige nu’. Det er startede med, at jeg var oppe ved min veninde Lene på Island i sommers, som havde lavet et flot skind, hvor hun har skrevet nogle ord bagpå, på islandsk. Som jeg prøvede at læse det højt og da jeg kom til ordet Núna, kunne jeg mærke at der skete noget inde i mig og spurgte Lene hvad det betød. Lene svarede så fint, at det betyder “NU”.

3 sekunder efter kiggede på hende og sagde “okay, det skal min kommende hund”. På det tidspunkt vidste jeg ikke gang, hvornår jeg skulle have en hund, jeg vidste bare, at hun skulle hedde det engang ❤️ Men at TJ Camper, sagde ja og det hele er lykkes nu, er jo bare heldigt og måske der er en mening med det hele. Jeg er ihvertfald glad.

For mig beyder det, at vi er i nuet, vi lever i nuet og tør være her nu. Taknemmeligheden i nuet. Og Núna skal være med til at forstærke det sammen med mig. 

Og jeg glæder mig allerede til jeg skal se hende igen den 23. december.

Arbejde og grej

Jeg har valgt at knokle total igennem med arbejde i de sidste måneder, så jeg med god samvittighed kan hente hende i uge 4 og dermed gå lidt ned i arbejde i nogle uger, så vi får den bedste start på vores liv sammen på vejen.

Nu ved I jo, jeg elsker grej, så selvfølgelig har jeg også købt grej til hende. Jeg er ikke helt færdig med siden endnu, men I er velkommen til at se hvad seng mv. jeg har fået købt 🙂

Tak fordi I følger med på min rejse, og jeg ser virkelig frem til at dele denne nye og spændende tid med jer alle! Jeg fornemmer rigtig mange hundeejere og interesse derude.

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

2 Kommentarer

    • Anja Robanke

      Glæder mig også rigtig meget 🐶🚐🤠

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *