Jubiiii læum til mig – Lad os tage en status

af | maj 4, 2022 | Mig, Update

Det 4. år går i gang i dag med autocamper og livet på rullende hjul. Jeg fatter ikke hvor tiden blev af!

For tre år siden, jeg kørte jeg med min farbror Lars til Sjælland for at kigge på to autocamper. Og jeg endte med at købe Bumle med hjem fra Solrød!

Jeg husker tydeligt hvordan det gav et sug i maven, da jeg kørte over Storebæltsbroen i mit store nye hjem og kontor! Jeg kunne mærke eventyrene var på vej og det var en spændende tid jeg gik i møde!

Månederne efter var intense og alt blev solgt og der blev gjort klar til eventyr.

Det er lidt uvirkeligt, at jeg allerede skal i gang med fjerde år. Jeg har været ufattelig mange skønne oplevelser igennem, set og oplevet og følt mig mere i live. Og ja jeg har været selvstændig i 3 år også. Det i sig selv har været en vild rejse og stadig er. At kunne navigere imellem arbejde og fritid er en kunst som mange selvstændige kan nikke genkendende til. Og hvordan man tjener penge og hvordan hele livet skal rulle.

Men mit ‘Work and Travel’ blev født og jeg ville ikke lave noget andet, hvis jeg kunne bytte!

Der har også været bump på vejen, for intet liv er lyserødt. Og det er også det billede, jeg gerne vil tegne. Selvom jeg lever mit drømeliv, så kan jeg også synes mandag morgen kan være svær. Eller have hjertebanken over om det jeg gør er det rigtigt… Og det ved jeg det er, men usikkerheden kan da altid lige dukke op. Og om det jeg gør er godt nok… Er jeg god nok… Og så trækker jeg vejret og får mig bildt ind, at jeg er en badass og jeg skal være stolt af hvor jeg er kommet til og hvad jeg har opnået.

Alt i alt er jeg glad og meget tilfreds i mine livsvalg

Top 3

Lad os lave en top 3 på de bedste oplevelser og top 3 på de knap så gode!

Lad os starte med de knap så gode; for der kommer også skrid gode ting ud af de knap så gode, selvom man måske ikk ser det med det samme.

3. Tis i kælderen… ja for det var hvad det var!

Jeg var oppe og nattisse og jeg fik ikke skyllet mit toiletpapir ud, men lukkede spjældet (det var da jeg var nybegynder og ikke vidste spjældet skulle være åben, når jeg tissede)

Nå, men nu var der jo toiletpapair i klemme. Så da jeg tissede om morgenen, så har det rendt forbi og ned i bunden af bilen. Så da jeg kørte videre og sad i bagende sol i Spanien i min gamle Bumle, så lugtede der pludselig MEGET af tis… og det var så løbet hele vejen ned i min ‘kælder’ (den var tobundet) Så mig have alt ud og få vasket det hele af og skuret igennem. Shit det stank af tis i et par dage og jeg vaskede flere gange med klorin.

Denne historie har jeg med i mine børnebøger, men dog ikke så detaljeret! Haha… Og det var på den måde jeg mødte Frank Gratis, da jeg fik hans klorin 😂😂 Siden den gang har jeg tisset med spjældet åbent 😂

Men det gode ved, at jeg have tis i kælderen var, at jeg lærte Frank Gratis at kende. En fantastisk sjov og herlig mand og han har også bidraget til min børnebog.

2. Da jeg kørte ind i et træ i Slovenien

Bumle og jeg var i Slovenien, hvor der kom en bil kørende imod mig, så bare kom over af i min bane… så jeg måtte bremse meget op og trille væk for vejen, så jeg kørte alkoven ind i en gren på et træ… det kostede over 100.000 i ny alkove til Bumle.

Det gode ved det… Tja… jeg fik ny alkove og jeg overlevede 😉

1. Knæk bræk og av av

Og vi må ikke glemme da jeg brækket min ankel på Island… Ja det var røv irriterrende og det ændrede min tur total. Men min lillebror kom og hjalp mig hjem med Hugo på færgen.

Det gode ved denne oplevelse var, at jeg har reddet en sød papegøjeunge! Og oven i det mødte jeg nogle nye mennesker som hjalp mig på min vej og det har skabt et bånd som jeg ikke ville have haft uden en brækket ankel.

Og hvad er statussen egentlig på den ankel?
Jeg vil sige at det går, men det går ikke fantastisk, men det går heller ikke rigtig skidt. Så egentlig går det bare… og jeg glæder mig til efteråret, når jeg kommer hjem, så skal jeg have metal pladen og skruerne ud.
Jeg hører nogle føler sig stærkere på grund af de har fået det metal ind. Men jeg kan mærke det hele tiden og i og med, jeg har to skruer der ligner at de er på vej ud igennem huden, så jeg er sindssygt bange for at vrikke om.

Top 3 bedste ting

3. Mennesker, jeg har mødt og uendelig fede oplevelser

Jeg har mødt nogle mennesker på disse 3 år, som har fået en særlig plads hos mig. Jeg har mødt folk, som jeg har været sammen med 1 dag eller 1 time, som jeg vil huske og samtaler og lærdom på min vej. Jeg synes, det er fantastisk hvor hjælpsomme og kærlige folk er. Så skulle du læse med derude, så tak for dig og jer!

Mine rejser, især min rejse til Island har betydet meget for mig. Det land har noget magisk og har ramt mig, som jeg ikke troede var muligt for et land 😉 Jeg kan uden tøve sige “Jeg elsker Island” Og jeg glæder mig til at komme tilbage!

2. Fordragsholder og børnebøger

At jeg er begyndt at holde foredrag og jeg har lavet 3 børnebøger. Noget jeg aldrig havde gættet inden jeg havde startet dette eventyr. Jeg elsker at døre åbnes og muligheder dukker op.

Jeg synes det er maga sejt, at jeg allerede er kommet så langt på 3 år!

1. Tro mod mig selv

Det fedeste ved de 3 år er a jeg følger min drøm og er tro mod nogle af de ting, jeg drømmer om. Jeg har stadig drømme og ønsker til fremtiden. Men jeg er taknemmelig over at jeg har lyttet til MIG og jeg er i fuld gang med at realisere en masse af dem!

Stolthed

Jeg kigger tilbage på de sidste tre år med en stolthed over hvad jeg har opnået, for ikke nok med at starte selvstændig som grafiker og fotograf, så holder jeg også foredrag nu og tre børnebørn kommet på gaden så kan inspirere småfolket til eventyr.

Derudover er jeg glad for at mennesker har lyst til at ‘booke min tid’ for at få en 1:1 sparring. Jeg synes, det er en vild følelse, at jeg er et sted i mit liv nu, hvor jeg kan give så meget videre til andre! Det er meget taknemmelig for!

Jeg har flere gange i den sidste tid fået så mange gode ord med på vejen om hvordan jeg inspirere og jeg synes det er fantastisk at se flere og flere følger deres drømme om livet på vejen. Tak til jer der har sendt jeres tak

Denne status endte lige lidt følelsesladet. Men jeg må indrømme, at det rør mig altså, at jeg mærker igennem jer, at jeg gør en forskel for nogle. Måske ikke at I lander i en autocamper eller Van. Men at I stopper op og lytter til til nogle af de drømme I har og handler!

Jeg er stolt af os! Vi må godt klappe os selv på skulderen!!

Nu vil jeg trille videre her i Spanien!
Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *